קיש כרישה ובצלים עשיר

cimg1199.jpg

למה? כי יש בו גם עירית, גם בצל ירוק, גם כרישה וגם בצל יבש מה שנותן לו את המתקתקות הראויה יחד עם החריפות שבפה…

מודעות פרסומת

5 מחשבות על “קיש כרישה ובצלים עשיר

  1. היי סיגל
    הייתי מאד שמחה אם המתכון של הקיש כרישה היה רשום.
    אודה לך מאד אם תידעי אותי היכן אני יכולה להשיג.

    יום נעים
    אירית שחר

    • הי אירית,
      המתכון לבצק ולרוטב כבר קיים בבלוג.
      המילוי:
      תבנית 24
      2 בצלים גדולים + 4 ראשי כרישה
      במחבת 30 גרם חמאה ושליש כוס שמן זית.
      לטגן עד ריכוך לא עד הזהבה.
      להוסיף את הרוטב ולערבב היטב ולאפות בתנור מעל הבצק כשעה חום 170-180 מעלות.

      בהצלחה.

  2. כמובן שתמיד ניתן להוסיף עוד מיני בצלים כמו: עירית קצוקה, בצל ירוק ומה שנראה לכן. השבוע אכלתי אצל חברה קיש כרישה מעולה שהיא פיזרה מעל, לפני האפיה גם גבינת פרמזן. יצא מצויין! תודה לחני מאלפי מנשה.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s