מאפים אישיים של תירס וגבינות

cimg1415.jpg

ואלו מאפים בשביל האנשים היותר פשוטים בטעמים (כמו הבנות שלי) אבל גם המבוגרים שבחבורה (אחיותיי) אהבו ונגסו בלהט!

בשביל זכויות היוצרים: את המתכון למדתי בסדנת אפיה שעברתי אצל אורן גירון.

לאור הבקשות החוזרות מצורף המתכון:

חומרים (15-18 יחידות)

6 ביצים

50 גרם חרדך דיז'ון

300 גרם תירס טחון או תרד מאודה וטחון או בצל מטוגן עם פטריות טחון

אני משתמשת בתירס של Green tian – אין מה לעשות בכמה רמות יותר טובים!

120 גרם חמאה מומסת

5 גרם מלח

2 גרם פלפל שחור גרוס

200 גרם קמח

20 גרם אפיה

100 גרם גבינה בולגרית

מעט צנוברים קלויים

1. מערבבים את כל החומרים חוץ מקמח ואפיה.

2. כשיש תערובת אחידה מוסיפים את הקמח והאפיה

3. מזלפים לתבניות אישיות (קוקוטים מאלומיניום) או לתבנית מאפינס מקשטים בצנוברים

4. אופים ב -170 מעלות – 10-12 דקות.

תוספת מעניינת שלי: קוביות גבינת פרומעז מעל  – מוסיף המון.

בתיאבון

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s