טארט אגוזים ושקדים

cimg1718.jpg

הריהו לפניכם פיתוח שלי: טארט המורכב מקרם שקדים ואגוזים. השילוב מנצח, הטעם אגוזי ובן זוגי שיחייה מחסל בכמויות!

אחרי די הרבה זמן וכמה בקשות שממתינות להלן המתכון:

לבצק טארט בתבנית 24":

200 גרם קמח

100 גרם חמאה

50 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

1 ביצה

לערבב את כל החומרים או במעבד מזון או בידיים. אני מערבבת בידיים עד שנוצרים פירורים ורק אחר כך מוסיפה את הביצה. מגבשת לגוש אחיד, עוטפת בניילון נצמד. 20 דקות למקרר עד שמתקשה.

מלית הטארט:

100 גרם שקדים מולבנים

100 גרם אגוזי מלך

200 גרם חמאה מומסת

200 גרם אבקת סוכר

100 גרם קמח

2 כפות אמרטו

2 ביצים

טוחנים את האגוזים, השקדים, החמאה , אבקת הסוכר והאמרטו יחד למחית חלקה.

מוסיפים קמח, וביצה ומערבבים הכול לעיסה אחת.

אחר 20 דקות מוציאים את הבצק, פורסים על תבנית טארט ואופים כ 15 דקות.

את הבצק פרוס בתבנית יש לקרר עוד 10 דקות לפני אפייתו.

את הבצק יש לחורר לפני האפייה על מנת שלא יתנפח במהלך האפייה.

מורחים את המלית על גבי הבצק ומסדרים בעיגולים פקאנים שלמים על גבי המלית

אופים בתנור 180 מעלות כ – 25 דקות.

בהצלחה!

Advertisements

4 מחשבות על “טארט אגוזים ושקדים

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s