חלת פרות יבשים לכבוד טו בשבט

cimg1769.jpg

כבר כמה שנים יש לי תחושה שהחג הזה לא מקבל מקום של כבוד במשפחתי אז החלטתי ליצור לו מקום כזה.

השימוש בפירות יבשים מכל הסוגים הוא סוג של חוויה שורשית, טבעית, צבעונית ומלאה בהתרגשות בעיניי.

אז הנה התמונה וממש ממש קל לכל אחד לעשות, אין כאן התפחה או הקצפה או כל המילים המתישות….

יש כאן – שפוך/ ערבב ואפה…נהדר:)

אז הנה המתכון:

כוס אגוזי מלך

כוס פיסטוקים

כוס שקדים

כוס אגוזי פקאן

כוס חמוציות

10 משמים

10 תמרים

3 ביצים

1/2 כוס סילן

2 כפות ליקר שאוהבים

מיץ מלימון אחד

כוס קמח מלא

יש לקלות כל אחד מהאגוזים בנפרד קלייה קצרה ומהירה, אי אפשר ללכת לשום מקום פשוט לעמוד לקלות ולהעביר לקערה כל אחד מהסוגים בתורו.

יש לקצוץ את התמרים והמשמשים לחתיכות מרובעות ולהוסיף לקערה המרכזית.

אפשר לערבב הכל יחד בקערה ולמזוג לשתי תבניות אינגליש קייק.

כשזה מוכן, לקרר ולחתוך לפרוסות דקיקות והיופי שנוצר בחיתוך הוא פשוט יצירת אומנות.

בהצלחה!

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “חלת פרות יבשים לכבוד טו בשבט

  1. סיגל, שלום
    לא קלטתי מן הבלוג שלך, שהגעתי אליו במקרה, תוך שיטוט באינטרנט, מי את ומה מעשייך ומה המוטיבציה שלך
    שנית, ראיתי אצלך תצלום של לחם עגבניות מיובשות. האם תוכלי לצרף את המתכון ללחם זה
    תודה מראש וכל טוב
    שושנקה

  2. הי שושנקה,
    המוטיבציה הראשית שלי היא האהבה לעוגות, עוגיות, לחמים, אפיה ביתית וכו'.
    אני אחפש עבורך את המתכון ואעלה אותו בימים הקרובים.
    שבת שלום
    סיגל

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s