עוגיות גראנולה משובחות ובריאות

הנה מתכון של קרין גורן שממש מוצלח ופשוט להכנה בבית.

השינויים שלי למתכון הם:

1. במקום 2/3 1 כוס סוכר לבן  – חצי כוס סוכר חום

2. במקום קמח לבן – רק קמח מלא

3. במקום אבקת סודה לשתיה – שקית שלמה של א. אפיה.

פשוט כיף, מתכון הבית כל שבוע על השיש מתחסל ובריא גם על ידי המבוגרים וגם הילדים גונבים!

כי לא נעים להם לאכול משהו בריא.

תוספות: אגוזי מלך, אגוזי פקאן, חמוציות

ובחנות לבקש קוואקר גס לעוגיות גראנולה ולא דק, הדק מתאים יותר לדיסה.

לבריאות!

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s